US Open: Gijs Brouwer door naar tweede ronde, bekijk het matchpoint

US Open: Gijs Brouwer door naar tweede ronde, bekijk het matchpoint

Woensdag 31 augustus 2022 om 11:55

De nieuwe Nederlandse ster aan het tennisfirmament, Gijs Brouwer, die dinsdag zijn debuut maakte op een grandslam, heeft de tweede ronde van de US Open bereikt. Met 6-3, 6-4 en 6-4 was hij te sterk voor zijn tegenstander Adrian Mannarino. Bekijk het matchpoint hieronder:

US Open: <em>Gijs Brouwer</em> door naar tweede ronde, bekijk het matchpoint De nieuwe Nederlandse ster aan het tennisfirmament, Gijs Brouwer, die dinsdag zijn debuut maakte op een grandslam, heeft de tweede ronde van de US Open bereikt. Met 6-3, 6-4 en 6-4 was hij te sterk voor zijn tegenstander Adrian Mannarino. Bekijk het matchpoint hieronder: De US Open 2022 is van maandag 29 augustus tot en met zondag 11 september dagelijks live te zien op Eurosport 1. Online zie je het toernooi bij discovery+. Samenvattingen en hoogtepunten vind je in het US Open-dossier op Gids.tv. Bekijk ook Samenvatting Tim van Rijthoven – Zhizhen Zhang (US Open tennis) Bekijk deze video » US Open: Serena Williams verslaat Kovinic en is door naar 2e ronde, bekijk de samenvatting Bekijk deze video » Samenvatting Tomas Machac - Botic Van de Zandschulp (US Open) Bekijk deze video »
Tennis :
US Open: Gijs Brouwer door naar tweede ronde, bekijk het matchpoint

De US Open 2022 is van maandag 29 augustus tot en met zondag 11 september dagelijks live te zien op Eurosport 1. Online zie je het toernooi bij discovery+. Samenvattingen en hoogtepunten vind je in het US Open-dossier op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's