US Open: Serena Williams verslaat ook Kontaveit, bekijk het matchpoint

US Open: Serena Williams verslaat ook Kontaveit, bekijk het matchpoint

Donderdag 1 september 2022 om 07:34

Serena Williams heeft wederom voor een stunt gezorgd op de US Open. De tenniskoningin liet zien dat ze, mits in goede conditie, nog altijd heerst over de tennisbaan en versloeg woensdagavond de als tweede geplaatste Anett Kontaveit. Het werd 7-6, 2-6 en 6-2 voor de Amerikaanse. Bekijk het matchpoint van de partij hieronder.

US Open: <em>Serena Williams</em> verslaat ook Kontaveit, bekijk het matchpoint Serena Williams heeft wederom voor een stunt gezorgd op de US Open. De tenniskoningin liet zien dat ze, mits in goede conditie, nog altijd heerst over de tennisbaan en versloeg woensdagavond de als tweede geplaatste Anett Kontaveit. Het werd 7-6, 2-6 en 6-2 voor de Amerikaanse. Bekijk het matchpoint van de partij hieronder. De US Open 2022 is van maandag 29 augustus tot en met zondag 11 september dagelijks live te zien op Eurosport 1. Online zie je het toernooi bij discovery+. Samenvattingen en hoogtepunten vind je in het US Open-dossier op Gids.tv. Bekijk ook US Open: Serena Williams verslaat Kovinic en is door naar 2e ronde, bekijk de samenvatting Bekijk deze video » US Open: Gijs Brouwer door naar tweede ronde, bekijk het matchpoint Bekijk deze video »
Tennis :
US Open: Serena Williams verslaat ook Kontaveit, bekijk het matchpoint

De US Open 2022 is van maandag 29 augustus tot en met zondag 11 september dagelijks live te zien op Eurosport 1. Online zie je het toernooi bij discovery+. Samenvattingen en hoogtepunten vind je in het US Open-dossier op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's