Nielson staat centraal in Beste Zangers en Jan Smit popelt: "Aaneenschakelijk van hits"

Nielson staat centraal in Beste Zangers en Jan Smit popelt: "Aaneenschakelijk van hits"

Donderdag 1 september 2022 om 12:18

Vanavond zien we weer een nieuwe aflevering van Beste Zangers en niemand minder dan Nielson staat centraal. Hij vindt het enorm spannend: "Nee, ik heb er heel veel zin in", laat hij in de onderstaande video weten. Presentator Jan Smit kan ook niet wachten tot de show begint, laat hij voor de opnames weten: "Een aaneenschakelijk van hits. Dus laten we gauw beginnen!" Bekijk de backstagebeelden van de nieuwe aflevering van Beste Zangers hieronder.

Beste Zangers is elke donderdag om 20:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Nielson staat centraal in <em>Beste Zangers</em> en <em>Jan Smit</em> popelt: &quot;Aaneenschakelijk van hits&quot; Vanavond zien we weer een nieuwe aflevering van Beste Zangers en niemand minder dan Nielson staat centraal. Hij vindt het enorm spannend: "Nee, ik heb er heel veel zin in", laat hij in de onderstaande video weten. Presentator Jan Smit kan ook niet wachten tot de show begint, laat hij voor de opnames weten: "Een aaneenschakelijk van hits. Dus laten we gauw beginnen!" Bekijk de backstagebeelden van de nieuwe aflevering van Beste Zangers hieronder. Beste Zangers is elke donderdag om 20:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: Roxeanne Hazes blikt terug op uitspraken Rachel in Beste Zangers Bekijk deze video » Beste Zangers: Jan Smit is stiekem jaloers op muziekstijl van Nielson Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's