RTL Nieuws: scholen in Oekraïne gaan weer open, desnoods met schuilkelder

RTL Nieuws: scholen in Oekraïne gaan weer open, desnoods met schuilkelder

Donderdag 1 september 2022 om 18:08

De scholen in Oekraïne maken zich weer op voor de start van het nieuwe schooljaar. Veel scholen zijn beschadigd en daar waar dat kan, worden ze gerepareerd. Op sommige scholen wordt het lesgeven op afstand ingericht voor leerlingen in de bovenbouw. Uit voorzorg is er zelfs lesruimte onder de grond ingericht voor een beperkt aantal leerlingen. Bekijk het fragment hieronder.

<em>RTL Nieuws</em>: scholen in <em>Oekraïne</em> gaan weer open, desnoods met schuilkelder De scholen in Oekraïne maken zich weer op voor de start van het nieuwe schooljaar. Veel scholen zijn beschadigd en daar waar dat kan, worden ze gerepareerd. Op sommige scholen wordt het lesgeven op afstand ingericht voor leerlingen in de bovenbouw. Uit voorzorg is er zelfs lesruimte onder de grond ingericht voor een beperkt aantal leerlingen. Bekijk het fragment hieronder. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zelenski in speech tijdens Onafhankelijkheidsdag: "De hele wereld weet wie wij zijn" (video) Bekijk deze video » Video: Oekraïense burgers werden op deze manier klaargestoomd voor slagveld tegen Rusland Bekijk deze video »
Nieuws :
RTL Nieuws: scholen in Oekraïne gaan weer open, desnoods met schuilkelder

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's