RTL Boulevard gemist? Roxeanne Hazes dient aanklacht in tegen Story

RTL Boulevard gemist? Roxeanne Hazes dient aanklacht in tegen Story

Donderdag 1 september 2022 om 19:36

Zangeres Roxeanne Hazes heeft bij de raad voor de journalistiek een aanklacht ingediend tegen het magazine 'Story'. Dat blijkt uit documenten van haar advocaat die RTL Boulevard in handen heeft gekregen. Het weekblad heeft een interview met Joop Kruis, een vermeend familievriend, geplaatst waarin hij beweert dat Roxeanne een leugenaar zou zijn.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder.

<em>RTL Boulevard</em> gemist? <em>Roxeanne Hazes</em> dient aanklacht in tegen <em>Story</em> Zangeres Roxeanne Hazes heeft bij de raad voor de journalistiek een aanklacht ingediend tegen het magazine 'Story'. Dat blijkt uit documenten van haar advocaat die RTL Boulevard in handen heeft gekregen. Het weekblad heeft een interview met Joop Kruis, een vermeend familievriend, geplaatst waarin hij beweert dat Roxeanne een leugenaar zou zijn. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard gemist? Roxeanne Hazes dient aanklacht in tegen Story

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's