Zien: Peter Heerschop kondigt aan dat hij na 20 jaar stopt met Radio 538-column

Zien: Peter Heerschop kondigt aan dat hij na 20 jaar stopt met Radio 538-column

Vrijdag 2 september 2022 om 15:36

Peter Heerschop heeft vandaag in zijn iconische column Lieve Marianne op Radio 538 een belangrijke mededeling. Aan het einde van zijn betoog laat de cabaretier weten dat hij na 20 jaar stopt met zijn column op de radiozender.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Peter Heerschop</em> kondigt aan dat hij na 20 jaar stopt met Radio 538-column Peter Heerschop heeft vandaag in zijn iconische column Lieve Marianne op Radio 538 een belangrijke mededeling. Aan het einde van zijn betoog laat de cabaretier weten dat hij na 20 jaar stopt met zijn column op de radiozender. Lees verder onder de video. 'Het was even een schok'“Ik doe het echt heel erg graag”, vertelt Peter. Bij Radio 538 is de programmering de laatste tijd erg veranderd, en Heerschop wilde daarom met de zender praten over de toekomst van zijn column. Hij vertelt hoe ze tot de conclusie zijn gekomen dat dit een mooi moment is om te stoppen. “Het was klaar. Het was even een schok.” Volgende week, vrijdag 9 september, neemt Heerschop op een bijzondere manier afscheid. Bekijk de column van Peter Heerschop in de video van Radio 538 hierboven. Khalid & Sophie gemist? Peter Heerschop lyrisch over Giro-prestatie Koen Bouwman Bekijk deze video »
Entertainment :

'Het was even een schok'
“Ik doe het echt heel erg graag”, vertelt Peter. Bij Radio 538 is de programmering de laatste tijd erg veranderd, en Heerschop wilde daarom met de zender praten over de toekomst van zijn column. Hij vertelt hoe ze tot de conclusie zijn gekomen dat dit een mooi moment is om te stoppen. “Het was klaar. Het was even een schok.” Volgende week, vrijdag 9 september, neemt Heerschop op een bijzondere manier afscheid.

Bekijk de column van Peter Heerschop in de video van Radio 538 hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's