Zien: Prinses Amalia gespot op introductiedag universiteit met beveiliger

Zien: Prinses Amalia gespot op introductiedag universiteit met beveiliger

Zaterdag 3 september 2022 om 14:43

Volgende week start prinses Amalia met haar studie in Amsterdam. De prinses gaat als student in onze hoofdstad wonen, hiermee verbreekt ze een familietraditie. Haar vader Willem-Alexander, oma Beatrix en overgrootmoeder Juliana studeerden allemaal in Leiden. Verslaggever Jeroen Holtrop is aanwezig bij de introweek in Amsterdam.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Prinses Amalia</em> gespot op <em>introductiedag universiteit</em> met beveiliger Volgende week start prinses Amalia met haar studie in Amsterdam. De prinses gaat als student in onze hoofdstad wonen, hiermee verbreekt ze een familietraditie. Haar vader Willem-Alexander, oma Beatrix en overgrootmoeder Juliana studeerden allemaal in Leiden. Verslaggever Jeroen Holtrop is aanwezig bij de introweek in Amsterdam. Tekst gaat verder onder de video. Gespot op introdag"Een hele goede vriendin van mij heeft Amalia gezien op de introductiedag, ze zat er bijna naast. Er zat wel een beveiliger achter haar", aldus één van de introductiestudenten. Samen met 220 andere studenten begint prinses Amalia in september aan haar eerste jaar. Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. Bekijk ook Video: Dit staat Amalia te wachten als ze in Amsterdam gaat studeren Bekijk deze video » Video: nieuwe woning prinses Amalia 3 miljoen waard Bekijk deze video » Shownieuws: Amalia bezocht Cooldown Café in Amsterdam Bekijk deze video »
Royals :
Zien: Prinses Amalia gespot op introductiedag universiteit met beveiliger

Gespot op introdag
"Een hele goede vriendin van mij heeft Amalia gezien op de introductiedag, ze zat er bijna naast. Er zat wel een beveiliger achter haar", aldus één van de introductiestudenten. Samen met 220 andere studenten begint prinses Amalia in september aan haar eerste jaar.

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's