Zien: Prinses Amalia verwacht veel gelekte filmpjes tijdens studietijd in Amsterdam

Zien: Prinses Amalia verwacht veel gelekte filmpjes tijdens studietijd in Amsterdam

Donderdag 11 augustus 2022 om 21:29

Prinses Amalia gaat na de zomer studeren in Amsterdam en dat is een tijd van har blokken voor examens, maar ook van feestjes, tripjes en kroegentochten. En in deze tijd van mobiele telefoons en sociale media gaat er genoeg vastgelegd worden, alleen de vraag is: wat gaan we ervan zien?

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Prinses Amalia</em> verwacht veel <em>gelekte filmpjes</em> tijdens studietijd in Amsterdam Prinses Amalia gaat na de zomer studeren in Amsterdam en dat is een tijd van har blokken voor examens, maar ook van feestjes, tripjes en kroegentochten. En in deze tijd van mobiele telefoons en sociale media gaat er genoeg vastgelegd worden, alleen de vraag is: wat gaan we ervan zien? Tekst gaat verder onder de video. Amalia's studententijdKroonprinses Amalia heeft besloten om dit collegejaar geen lid te worden van het Amsterdamse studentencorps A.S.C./A.V.S.V. Daarmee breekt ze met een langlopende traditie. Haar vader Willem-Alexander, oma Beatrix en overgrootmoeder Juliana waren namelijk allemaal lid van een vereniging. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Prinses Amalia verwacht veel gelekte filmpjes tijdens studietijd in Amsterdam

Amalia's studententijd
Kroonprinses Amalia heeft besloten om dit collegejaar geen lid te worden van het Amsterdamse studentencorps A.S.C./A.V.S.V. Daarmee breekt ze met een langlopende traditie. Haar vader Willem-Alexander, oma Beatrix en overgrootmoeder Juliana waren namelijk allemaal lid van een vereniging.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's