B&B Vol Liefde: Daan reageert op aantijgingen van deelnemer Denise

B&B Vol Liefde: Daan reageert op aantijgingen van deelnemer Denise

Zaterdag 3 september 2022 om 19:34

Denise gooide afgelopen week een klein bommetje op het programma B&B Vol Liefde doordat zij stelt dat er wangedrag in het spel was in het programma. Inmiddels heeft Dave, de liefde van Denise, daar ook op gereageerd.

<em>B&amp;B Vol Liefde</em>: Daan reageert op aantijgingen van deelnemer <em>Denise</em> Denise gooide afgelopen week een klein bommetje op het programma B&B Vol Liefde doordat zij stelt dat er wangedrag in het spel was in het programma. Inmiddels heeft Dave, de liefde van Denise, daar ook op gereageerd. AantijgingenDe emotie bij Denise is overduidelijk niet gedaald. Volgens haar is er een verhaallijn over Daan gemist rond drank: "We hebben leuk contact gehad. Maar ik doe aan dit soort aantijgingen niet mee." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kunt alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Petra uit B&B Vol Liefde emotioneel over haar rol: "Moeite mee gehad" Bekijk deze video » Ted (B&B Vol Liefde) vindt Tjerks OSM-uitspraak vreselijk: ‘Hij moet zich schamen’ Bekijk deze video » Video: B&B-eigenaar Hans na programma overspoeld met mailtjes van vrouwen Bekijk deze video »
TV :
B&B Vol Liefde: Daan reageert op aantijgingen van deelnemer Denise

Aantijgingen
De emotie bij Denise is overduidelijk niet gedaald. Volgens haar is er een verhaallijn over Daan gemist rond drank: "We hebben leuk contact gehad. Maar ik doe aan dit soort aantijgingen niet mee."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kunt alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's