Bekijk de beelden: Koopjesjagers op de vuist bij opheffingsuitverkoop Scapino

Bekijk de beelden: Koopjesjagers op de vuist bij opheffingsuitverkoop Scapino

Zondag 4 september 2022 om 21:15

Bekijk de beelden: <em>Koopjesjagers</em> op de vuist bij opheffingsuitverkoop <em>Scapino</em> Politie en handhaving hebben de Scapino in Rijswijk ontruimd nadat de opheffingsuitverkoop iets té goed werd bezocht. Volgens getuigen ging winkelpubliek zelfs met elkaar in gevecht. Het was zo druk dat besloten werd de winkel te ontruimen. Handhaving en politie kwamen rond 16.30 uur in actie om iedereen uit de winkel te begeleiden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: Wakker Dier eist handhaving op kalfjes in ‘broeikashutten’ tijdens extreme hitte Bekijk deze video »
Nieuws :

Politie en handhaving hebben de Scapino in Rijswijk ontruimd nadat de opheffingsuitverkoop iets té goed werd bezocht. Volgens getuigen ging winkelpubliek zelfs met elkaar in gevecht. Het was zo druk dat besloten werd de winkel te ontruimen. Handhaving en politie kwamen rond 16.30 uur in actie om iedereen uit de winkel te begeleiden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's