RTL Boulevard: 'Prinses Amalia maakt indruk met eerste solo-fotosessie' (video)

RTL Boulevard: 'Prinses Amalia maakt indruk met eerste solo-fotosessie' (video)

Maandag 5 september 2022 om 19:37

Prinses Amalia is vandaag begonnen met haar studie aan de UvA. RTL Boulevard ontving de prinses bij de Universiteit van Amsterdam.

Lees verder onder de video.

<em>RTL Boulevard</em>: 'Prinses Amalia maakt indruk met eerste solo-fotosessie' (video) Prinses Amalia is vandaag begonnen met haar studie aan de UvA. RTL Boulevard ontving de prinses bij de Universiteit van Amsterdam. Lees verder onder de video. StudieHet is zover: Hare Koninklijke Hoogheid de Prinses van Oranje is officieel de collegebanken ingekropen. In Amsterdam mocht de pers vandaag een kiekje schieten van de prinses om dit heugelijke feit te vieren en dat is de eerste keer dat de prinses officieel alleen op de foto gaat. En daar moest RTL Boulevard natuurlijk bij zijn. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Royals :
RTL Boulevard: 'Prinses Amalia maakt indruk met eerste solo-fotosessie' (video)

Studie
Het is zover: Hare Koninklijke Hoogheid de Prinses van Oranje is officieel de collegebanken ingekropen. In Amsterdam mocht de pers vandaag een kiekje schieten van de prinses om dit heugelijke feit te vieren en dat is de eerste keer dat de prinses officieel alleen op de foto gaat. En daar moest RTL Boulevard natuurlijk bij zijn.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's