De Bondgenoten: Sam bedenkt plan zodat Robert woede-uitbarsting krijgt en weg moet

De Bondgenoten: Sam bedenkt plan zodat Robert woede-uitbarsting krijgt en weg moet

<em>De Bondgenoten</em>: Sam bedenkt plan zodat Robert woede-uitbarsting krijgt en weg moet Sam is in De Bondgenoten helemaal klaar met Robert en ze bedenkt een sluw plan om hem het huis uit te krijgen. “Want Robert is ons tegen elkaar aan het opstoken.” Ze denkt dat Robert een woede-uitbarsting krijgt als zijn bier weg is, dus ze gaat naar buiten om de drank te begraven. Trapt Robert erin en wordt hij straks weggestuurd? Bekijk de beelden uit De Bondgenoten hierboven. De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv De Bondgenoten: gaat Bo zijn vriendin inlichten over nieuwe vlam Chelsea? Bekijk deze video » De Bondgenoten: Bo geeft relatie-update na flirt met Chelsea, 'ze is heel verdrietig' Bekijk deze video »
TV :
Maandag 29 april om 12:52

Sam is in De Bondgenoten helemaal klaar met Robert en ze bedenkt een sluw plan om hem het huis uit te krijgen. “Want Robert is ons tegen elkaar aan het opstoken.” Ze denkt dat Robert een woede-uitbarsting krijgt als zijn bier weg is, dus ze gaat naar buiten om de drank te begraven. Trapt Robert erin en wordt hij straks weggestuurd?

Bekijk de beelden uit De Bondgenoten hierboven.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's