Nadia Moussaid niet blij met Britse premier Liz Truss: "Dat heet populisme, toch?"

Nadia Moussaid niet blij met Britse premier Liz Truss: "Dat heet populisme, toch?"

Dinsdag 6 september 2022 om 08:40

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 5 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Nadia Moussaid</em> niet blij met Britse premier <em>Liz Truss</em>: &quot;Dat heet populisme, toch?&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 5 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Op1 kenmerkt zich doorgaans door presentatoren die doodsbang zijn hun eigen mening te ventileren, maar Nadia Moussaid besloot maandagavond dat het tijd was voor een paar stevige uitspraken. Moussaid is overduidelijk niet erg te spreken over de nieuwe Britse premier Liz Truss, die volgens haar "ideologisch niet standvastig" is. "Hoe heeft ze dit in godsnaam kunnen winnen?!" vraagt de presentatrice zich af. Sybrand Buma denkt dat die "U-turns" van Truss haar zelfs hebben geholpen, maar dit gaat er bij Moussaid niet in: "Dat heet populisme, toch?" Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Nadia Moussaid niet blij met Britse premier Liz Truss: "Dat heet populisme, toch?"

Op1 kenmerkt zich doorgaans door presentatoren die doodsbang zijn hun eigen mening te ventileren, maar Nadia Moussaid besloot maandagavond dat het tijd was voor een paar stevige uitspraken. Moussaid is overduidelijk niet erg te spreken over de nieuwe Britse premier Liz Truss, die volgens haar "ideologisch niet standvastig" is. "Hoe heeft ze dit in godsnaam kunnen winnen?!" vraagt de presentatrice zich af. Sybrand Buma denkt dat die "U-turns" van Truss haar zelfs hebben geholpen, maar dit gaat er bij Moussaid niet in: "Dat heet populisme, toch?"

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's