Caroline van der Plas: deze man moet Staghouwer opvolgen als minister van Landbouw (video)

Caroline van der Plas: deze man moet Staghouwer opvolgen als minister van Landbouw (video)

Dinsdag 6 september 2022 om 10:03

Caroline van der Plas (BBB) is maar wat blij met het aftreden van de minister van Landbouw, Henk Staghouwer: 'Ik denk dat er bijna niemand was die heel gelukkig was met deze minister. Ik denk dat het goed is dat hij opstapt want hij is niet de man voor deze baan.'

Opvolger
Ze heeft wel een idee over een goede opvolger: 'Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik heel graag Aalt Dijkhuizen als minister van Landbouw zou willen. Hij is voormalig bestuursvoorzitter van Wageningen Universiteit en is lang de voorzitter geweest van het landbouwcollectief dat destijds met Carola Schouten en Rutte op tafel heeft gelegen. Het is gewoon een heel kundig man.' Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.

Caroline van der Plas: deze man moet <em>Staghouwer</em> opvolgen als minister van Landbouw (video) Caroline van der Plas (BBB) is maar wat blij met het aftreden van de minister van Landbouw, Henk Staghouwer: 'Ik denk dat er bijna niemand was die heel gelukkig was met deze minister. Ik denk dat het goed is dat hij opstapt want hij is niet de man voor deze baan.' OpvolgerZe heeft wel een idee over een goede opvolger: 'Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik heel graag Aalt Dijkhuizen als minister van Landbouw zou willen. Hij is voormalig bestuursvoorzitter van Wageningen Universiteit en is lang de voorzitter geweest van het landbouwcollectief dat destijds met Carola Schouten en Rutte op tafel heeft gelegen. Het is gewoon een heel kundig man.' Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Bekijk ook Khalid & Sophie gemist? Landbouwminister Staghouwer stapt op: 'Niks gepresteerd' Bekijk deze video » Eva Jinek: '15 vrouwen in borsten of billen geknepen tijdens Formule 1 in Zandvoort' (video) Bekijk deze video »
TV :
Caroline van der Plas: deze man moet Staghouwer opvolgen als minister van Landbouw (video)

Actuele video's

Meer actuele video's