Bekijk de 'comeback' van Ali B: "Raad eens wie er terug is"

Bekijk de 'comeback' van Ali B: "Raad eens wie er terug is"

Dinsdag 6 september 2022 om 15:39

Na het schandaal rondom 'The Voice', waarbij rapper Ali B wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag, heeft Ali besloten om een stap terug te doen. Het was muisstil op social media, tot vandaag. Bekijk de beelden van Ali in de studio hieronder.

Lees verder onder de video.

Bekijk de 'comeback' van <em>Ali B</em>: &quot;Raad eens wie er terug is&quot; Na het schandaal rondom 'The Voice', waarbij rapper Ali B wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag, heeft Ali besloten om een stap terug te doen. Het was muisstil op social media, tot vandaag. Bekijk de beelden van Ali in de studio hieronder. Lees verder onder de video. "Nooit gestopt"Er zijn dinsdag 6 september beelden opgedoken waarop te zien is dat Ali in een studio staat te rappen. "Raad eens wie er terug is", schrijft zijn collega en vriend Brownie Dutch erbij. RTL Boulevard heeft een reactie van de vrouw en manager van Ali B, Breghje Kommers: "Ali is nooit gestopt met muziek maken. Er is niets concreets qua release. Maar muziek maken is onderdeel van zijn DNA. De post van Brownie was spontaan, Ali was er niet van op de hoogte", laat ze weten. Bekijk de 'comeback' van Ali B hierboven. Bekijk ook Kijken: Dit is waarom Anouk geen zin meer heeft in The Voice en Ali B. Bekijk deze video » Bekijk 2e aflevering BOOS over schandaal The Voice en rol John de Mol Bekijk deze video »
Show :
Bekijk de 'comeback' van Ali B: "Raad eens wie er terug is"

"Nooit gestopt"
Er zijn dinsdag 6 september beelden opgedoken waarop te zien is dat Ali in een studio staat te rappen. "Raad eens wie er terug is", schrijft zijn collega en vriend Brownie Dutch erbij. RTL Boulevard heeft een reactie van de vrouw en manager van Ali B, Breghje Kommers: "Ali is nooit gestopt met muziek maken. Er is niets concreets qua release. Maar muziek maken is onderdeel van zijn DNA. De post van Brownie was spontaan, Ali was er niet van op de hoogte", laat ze weten.

Bekijk de 'comeback' van Ali B hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's