Opsporing Verzocht: 86-jarige alleenwonende dame ’s nachts overvallen in Kampen

Opsporing Verzocht: 86-jarige alleenwonende dame ’s nachts overvallen in Kampen

Dinsdag 6 september 2022 om 21:17

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 6 september. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 6 september terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: 86-jarige alleenwonende dame ’s nachts overvallen in <em>Kampen</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 6 september. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 6 september terugkijken. In Kampen is een alleenwonende dame van 86 jaar oud twee weken geleden in de nacht overvallen. Het incident vond plaats in haar woning terwijl zij sliep. Ze raakte al haar spaargeld kwijt wat ze thuis bewaarde. Van de daders ontbreekt ieder spoor. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: 86-jarige alleenwonende dame ’s nachts overvallen in Kampen

In Kampen is een alleenwonende dame van 86 jaar oud twee weken geleden in de nacht overvallen. Het incident vond plaats in haar woning terwijl zij sliep. Ze raakte al haar spaargeld kwijt wat ze thuis bewaarde. Van de daders ontbreekt ieder spoor.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's