Opsporing Verzocht: cafégasten gezocht om poging doodslag Amsterdam

Opsporing Verzocht: cafégasten gezocht om poging doodslag Amsterdam

Dinsdag 6 september 2022 om 21:33

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 6 september. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 6 september terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: cafégasten gezocht om poging doodslag <em>Amsterdam</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 6 september. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 6 september terugkijken. Op vrijdag 25 februari heeft zich een mishandeling plaatsgevonden in Amsterdam. Agressieve cafégasten worden gezocht voor poging tot doodslag. De beelden kunnen daarom als schokkend worden ervaren. De politie is nog steeds dringend op zoek naar deze daders. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: cafégasten gezocht om poging doodslag Amsterdam

Op vrijdag 25 februari heeft zich een mishandeling plaatsgevonden in Amsterdam. Agressieve cafégasten worden gezocht voor poging tot doodslag. De beelden kunnen daarom als schokkend worden ervaren. De politie is nog steeds dringend op zoek naar deze daders.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's