Lang Leve de Liefde: Is Mohammed een jaloers type of zijn z'n gedachtes gezond?

Lang Leve de Liefde: Is Mohammed een jaloers type of zijn z'n gedachtes gezond?

Woensdag 7 september 2022 om 17:29

Vanavond zien we bij SBS6 een nieuwe aflevering van Lang Leve de Liefde. Zal er een vonk tussen koppels overslaan? Gisteren zagen we dat Theo echt beter z'n best moest doen, anders loopt Ellen alleen de deur uit. Ook zagen we dat Mohammed het niet fijn vindt dat zijn vriendin op de dansvloer tussen anders jongens zou staan: "Oh, dus je bent een jaloers type?", vraagt zijn date. Hij noemt het zelf gezond-jaloers. Bekijk dit fragment bij 11:10 uur.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Is Mohammed een jaloers type of zijn z'n gedachtes gezond? Vanavond zien we bij SBS6 een nieuwe aflevering van Lang Leve de Liefde. Zal er een vonk tussen koppels overslaan? Gisteren zagen we dat Theo echt beter z'n best moest doen, anders loopt Ellen alleen de deur uit. Ook zagen we dat Mohammed het niet fijn vindt dat zijn vriendin op de dansvloer tussen anders jongens zou staan: "Oh, dus je bent een jaloers type?", vraagt zijn date. Hij noemt het zelf gezond-jaloers. Bekijk dit fragment bij 11:10 uur. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve De Liefde: Roxanne en familie zijn duidelijk, de baard moet eraf Bekijk deze video » Zien: Mohammed walgt van avondeten in Lang Leve de Liefde en beledigt zijn date Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's