Video: Glennis Grace en zoon beleven baldadige avond in bioscoop

Video: Glennis Grace en zoon beleven baldadige avond in bioscoop

Woensdag 7 september 2022 om 21:59

Glennis Grace en zoon lijken weer een baldadige avond te hebben wanneer ze op 'avontuur' gaan naar de bioscoop. Samen met de kinderen gaat Glennis naar een 4D bioscoop.

Video: <em>Glennis Grace</em> en zoon beleven baldadige avond in <em>bioscoop</em> Glennis Grace en zoon lijken weer een baldadige avond te hebben wanneer ze op 'avontuur' gaan naar de bioscoop. Samen met de kinderen gaat Glennis naar een 4D bioscoop. SnoepscheppenDe snoepscheppers vliegen in het rond en mama moet zo nodig boomerangs maken, een typische avond voor Glennis. Samen met haar zoon beleeft ze een gezellige avond. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Pieter Omtzigt in HLF8 over asielstop: "We hebben de grootste instroom in 80 jaar" Bekijk deze video » Dit Was Het Nieuws gemist? 'Wij nemen ook op vanuit Ter Apel, al 15 jaar' (video) Bekijk deze video » Martien Meiland wil niet over Glennis Grace praten: ‘Ik heb niks met die vrouw’ Bekijk deze video »
Entertainment :

Snoepscheppen
De snoepscheppers vliegen in het rond en mama moet zo nodig boomerangs maken, een typische avond voor Glennis. Samen met haar zoon beleeft ze een gezellige avond.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's