Linda in Op1 over geldzorgen: “Ik heb 450 euro per maand over om van te leven"

Linda in Op1 over geldzorgen: “Ik heb 450 euro per maand over om van te leven"

Woensdag 7 september 2022 om 23:58

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 7 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Linda in <em>Op1</em> over <em>geldzorgen</em>: “Ik heb 450 euro per maand over om van te leven&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 7 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Aan tafel bij Op1 vertelt Linda van 75 jaar over haar geldzorgen: “Ik heb 450 euro per maand over om van te leven. Heb ik al mijn vaste lasten wel betaald." Charles Groenhuizen rekent snel uit dat dat 15 euro per dag is en vindt dat niet veel. Toch heeft Linda meer medelijden met de jongere generatie die nooit heeft leren sparen. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Linda in Op1 over geldzorgen: “Ik heb 450 euro per maand over om van te leven"

Aan tafel bij Op1 vertelt Linda van 75 jaar over haar geldzorgen: “Ik heb 450 euro per maand over om van te leven. Heb ik al mijn vaste lasten wel betaald." Charles Groenhuizen rekent snel uit dat dat 15 euro per dag is en vindt dat niet veel. Toch heeft Linda meer medelijden met de jongere generatie die nooit heeft leren sparen.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's