Stevig debat Farid Azarkan en Ruben Brekelmans: "Asielcrisis komt door falend leiderschap!"

Stevig debat Farid Azarkan en Ruben Brekelmans: "Asielcrisis komt door falend leiderschap!"

Donderdag 8 september 2022 om 08:57

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 7 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Stevig debat <em>Farid Azarkan</em> en Ruben Brekelmans: &quot;<em>Asielcrisis</em> komt door falend leiderschap!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 7 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Farid Azarkan, fractievoorzitter van DENK, en Ruben Brekelmans, Tweede Kamerlid van de VVD, gingen woensdag met elkaar in debat over de asielcrisis in Nederland - één van de vele crises die ons land momenteel teisteren. Van tevoren was al wel duidelijk dat de heren het niet met elkaar eens zouden worden, maar een stevige discussie ontstond er wel. Volgens Azarkan is de asielcrisis een gevolg van falend leiderschap en hadden we het al lang kunnen zien aankomen, maar Brekelmans tracht duidelijk te maken dat de instroom de laatste tijd ook extreem hoog is. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Stevig debat Farid Azarkan en Ruben Brekelmans: "Asielcrisis komt door falend leiderschap!"

Farid Azarkan, fractievoorzitter van DENK, en Ruben Brekelmans, Tweede Kamerlid van de VVD, gingen woensdag met elkaar in debat over de asielcrisis in Nederland - één van de vele crises die ons land momenteel teisteren. Van tevoren was al wel duidelijk dat de heren het niet met elkaar eens zouden worden, maar een stevige discussie ontstond er wel. Volgens Azarkan is de asielcrisis een gevolg van falend leiderschap en hadden we het al lang kunnen zien aankomen, maar Brekelmans tracht duidelijk te maken dat de instroom de laatste tijd ook extreem hoog is.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's