KIJK LIVE: zorgen om zieke Queen Elizabeth, alle kinderen op kasteel Balmoral

KIJK LIVE: zorgen om zieke Queen Elizabeth, alle kinderen op kasteel Balmoral

Alle ogen zijn op donderdag 8 september gericht op de 96-jarige Queen Elizabeth, want de artsen van de koningin zijn enorm 'bezorgd' om haar gezondheid. In de studio van De Telegraaf bespreekt Pim Sedee met Frank van Vliet, chef van de buitenlandredactie, en Karlijn Bernoster de laatste ontwikkelingen. Bekijk de livestream hieronder.

Lees verder onder de video.

KIJK LIVE: zorgen om zieke <em>Queen Elizabeth</em>, alle kinderen op kasteel Balmoral Alle ogen zijn op donderdag 8 september gericht op de 96-jarige Queen Elizabeth, want de artsen van de koningin zijn enorm 'bezorgd' om haar gezondheid. In de studio van De Telegraaf bespreekt Pim Sedee met Frank van Vliet, chef van de buitenlandredactie, en Karlijn Bernoster de laatste ontwikkelingen. Bekijk de livestream hieronder. Lees verder onder de video. "Het is serieus"Alle kinderen komen donderdag naar kasteel Balmoral vanwege de grote zorgen om Queen Elizabeth. Prins Charles en zijn vrouw Camilla zijn al bij hun (schoon)moeder in Balmoral Castle en kleinzoon prins William is later deze donderdagmiddag richting het kasteel vertrokken. De Telegraaf-redacteur Karlijn Bernoster laat weten dat iedereen een zwarte das draagt vanwege de queen. Bekijk hierboven de LIVE beelden van De Telegraaf waarin we up to date blijven over de toestand rondom Queen Elizabeth. Bekijk ook ZIEN: Senator Lidia Thorpe sneert naar Queen Elizabeth Bekijk deze video » Shownieuws: Man met kruisboog wilde Queen Elizabeth iets aan doen Bekijk deze video »
Live :
KIJK LIVE: zorgen om zieke Queen Elizabeth, alle kinderen op kasteel Balmoral

"Het is serieus"
Alle kinderen komen donderdag naar kasteel Balmoral vanwege de grote zorgen om Queen Elizabeth. Prins Charles en zijn vrouw Camilla zijn al bij hun (schoon)moeder in Balmoral Castle en kleinzoon prins William is later deze donderdagmiddag richting het kasteel vertrokken. De Telegraaf-redacteur Karlijn Bernoster laat weten dat iedereen een zwarte das draagt vanwege de queen.

Bekijk hierboven de LIVE beelden van De Telegraaf waarin we up to date blijven over de toestand rondom Queen Elizabeth.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV