Mr. Frank Visser doet Uitspraak: vrouw hoest aan één stuk door vanwege kachel

Mr. Frank Visser doet Uitspraak: vrouw hoest aan één stuk door vanwege kachel

Donderdag 8 september 2022 om 18:39

In Mr. Frank Visser doet Uitspraak is er weer bonje tussen twee buren. Dit keer gaat het over stankoverlast van een kachel. Een buurvrouw hoest aan een stuk door vanwege de kachel. Bekijk het fragment van Mr. Frank Visser doet Uitspraak hieronder.

Mr. Frank Visser doet Uitspraak is elke donderdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Mr. Frank Visser doet Uitspraak terugkijken bij Gids.tv.

<em>Mr. Frank Visser doet Uitspraak</em>: vrouw hoest aan één stuk door vanwege kachel In Mr. Frank Visser doet Uitspraak is er weer bonje tussen twee buren. Dit keer gaat het over stankoverlast van een kachel. Een buurvrouw hoest aan een stuk door vanwege de kachel. Bekijk het fragment van Mr. Frank Visser doet Uitspraak hieronder. Mr. Frank Visser doet Uitspraak is elke donderdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Mr. Frank Visser doet Uitspraak terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Mr. Frank Visser doet uitspraak: Jan is woedend om ‘NSB-streken’ van buurman Bekijk deze video » Mr. Frank Visser doet Uitspraak: Johan is niet blij met tuinhuis van de buren (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's