Video: Britse premier Liz Truss reageert op overlijden Queen Elizabeth

Video: Britse premier Liz Truss reageert op overlijden Queen Elizabeth

Donderdag 8 september 2022 om 21:11

De Britse koningin Elizabeth is op 96-jarige leeftijd in haar Schotse kasteel Balmoral overleden. De Britse premier Liz Truss, die dinsdag in deze functie werd aangesteld door Elizabeth II, heeft donderdagavond gereageerd op het overlijden van de 96-jarige koningin.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Britse premier <em>Liz Truss</em> reageert op overlijden <em>Queen Elizabeth</em> De Britse koningin Elizabeth is op 96-jarige leeftijd in haar Schotse kasteel Balmoral overleden. De Britse premier Liz Truss, die dinsdag in deze functie werd aangesteld door Elizabeth II, heeft donderdagavond gereageerd op het overlijden van de 96-jarige koningin. Tekst gaat verder onder de video. Reactie Liz Truss"We zijn allemaal ondersteboven door de dood van Queen Elizabeth. Ons land is gegroeid en tot bloei gekomen onder haar. Zij was de rots waarop het moderne Groot-Brittannië werd gebouwd. Het is een grote schok voor het volk en de wereld. Haar geest zal blijven," aldus Liz Truss in een livetoespraak op televisie. Bekijk de reactie van Liz Truss op het overlijden van Queen Elizabeth II hierboven. Bekijk ook Zien: Terugblik op het indrukwekkende leven van Queen Elizabeth II Bekijk deze video » Britse koningin Elizabeth overleden, bekijk haar bekroning (1953) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Britse premier Liz Truss reageert op overlijden Queen Elizabeth

Reactie Liz Truss
"We zijn allemaal ondersteboven door de dood van Queen Elizabeth. Ons land is gegroeid en tot bloei gekomen onder haar. Zij was de rots waarop het moderne Groot-Brittannië werd gebouwd. Het is een grote schok voor het volk en de wereld. Haar geest zal blijven," aldus Liz Truss in een livetoespraak op televisie.

Bekijk de reactie van Liz Truss op het overlijden van Queen Elizabeth II hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's