Barrie Stevens emotioneel door overlijden Queen Elizabeth II: "Het raakt me wel"

Barrie Stevens emotioneel door overlijden Queen Elizabeth II: "Het raakt me wel"

Vrijdag 9 september 2022 om 08:27

De redactie van Jinek zat blijkbaar ernstig verlegen om geschikte gasten na het overlijden van Queen Elizabeth II en dus werd Barrie Stevens weer opgetrommeld. Stevens was enkele uren eerder nog te zien in Khalid & Sophie om de broze gezondheid van de Britse koningin te bespreken, nu mocht hij bij Jinek reageren op haar overlijden.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 8 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Barrie Stevens</em> emotioneel door overlijden <em>Queen Elizabeth II</em>: &quot;Het raakt me wel&quot; De redactie van Jinek zat blijkbaar ernstig verlegen om geschikte gasten na het overlijden van Queen Elizabeth II en dus werd Barrie Stevens weer opgetrommeld. Stevens was enkele uren eerder nog te zien in Khalid & Sophie om de broze gezondheid van de Britse koningin te bespreken, nu mocht hij bij Jinek reageren op haar overlijden. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 8 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. "Het is voorbij"Stevens wordt enigszins emotioneel als hij vertelt dat met het overlijden van Queen Elizabeth "mijn laatste stukje Engeland is vertrokken". Hij vervolgt: "Zij was altijd dat symbool van mijn eigen geboorteplaats. Ik zat naar de BBC te kijken en ik had het gevoel: oh my God, het is voorbij, het is over. Als je zelf ouder wordt heb je op een gegeven moment het gevoel: dat land verdwijnt ook in mij. Daar word ik best emotioneel van. Het raakt me wel." Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Barrie Stevens emotioneel door overlijden Queen Elizabeth II: "Het raakt me wel"

"Het is voorbij"
Stevens wordt enigszins emotioneel als hij vertelt dat met het overlijden van Queen Elizabeth "mijn laatste stukje Engeland is vertrokken". Hij vervolgt: "Zij was altijd dat symbool van mijn eigen geboorteplaats. Ik zat naar de BBC te kijken en ik had het gevoel: oh my God, het is voorbij, het is over. Als je zelf ouder wordt heb je op een gegeven moment het gevoel: dat land verdwijnt ook in mij. Daar word ik best emotioneel van. Het raakt me wel."

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's