Tom Egbers vertelt over zijn moeder en Queen Elizabeth II: "Ze was over the moon"

Tom Egbers vertelt over zijn moeder en Queen Elizabeth II: "Ze was over the moon"

Vrijdag 9 september 2022 om 09:01

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 8 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Tom Egbers</em> vertelt over zijn moeder en <em>Queen Elizabeth II</em>: &quot;Ze was <em>over the moon</em>&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 8 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Tom Egbers heeft een Britse moeder. Die voelde zich in het Nederland van de jaren vijftig tamelijk ontheemd, want er woonden hier vrijwel geen andere Britten en veel Nederlanders spraken niet zo goed Engels als tegenwoordig. Daarom hield de moeder van Egbers angstvallig vast aan haar Britse roots. Toen Queen Elizabeth II een staatsbezoek aan ons land bracht in 1958, kregen alle Britse onderdanen een uitnodiging om daarbij aanwezig te zijn. Egbers begint te stralen als hij daar aan terugdenkt: "Mijn moeder was over the moon!" Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Tom Egbers vertelt over zijn moeder en Queen Elizabeth II: "Ze was over the moon"

Tom Egbers heeft een Britse moeder. Die voelde zich in het Nederland van de jaren vijftig tamelijk ontheemd, want er woonden hier vrijwel geen andere Britten en veel Nederlanders spraken niet zo goed Engels als tegenwoordig. Daarom hield de moeder van Egbers angstvallig vast aan haar Britse roots. Toen Queen Elizabeth II een staatsbezoek aan ons land bracht in 1958, kregen alle Britse onderdanen een uitnodiging om daarbij aanwezig te zijn. Egbers begint te stralen als hij daar aan terugdenkt: "Mijn moeder was over the moon!"

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's