Beste Zangers: bekijk optreden van Claudia de Breij met 'Jasje van goud'

Beste Zangers: bekijk optreden van Claudia de Breij met 'Jasje van goud'

Vrijdag 9 september 2022 om 09:16

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 8 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Donderdag, 8 september was de avond van Jaap Reesema. Claudia de Breij is heel erg vertedert door het verhaal van Jaap. Met haar eigen vertaling van ‘Diamond of the soles on her shoes’ zingt ze ‘Jasje van goud’ voor Jaap Reesema. Het gaat over de tijd dat Jaap zich niet comfortabel voelde in zijn lichaam door zijn overgewicht. In het programma vertelde hij dat hij ooit een gouden pak droeg tijdens een belangrijk optreden, vandaar de titel 'Jasje van goud.'

Bekijk het fragment van Beste Zangers hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beste Zangers</em>: bekijk optreden van <em>Claudia de Breij</em> met 'Jasje van goud' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 8 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Donderdag, 8 september was de avond van Jaap Reesema. Claudia de Breij is heel erg vertedert door het verhaal van Jaap. Met haar eigen vertaling van ‘Diamond of the soles on her shoes’ zingt ze ‘Jasje van goud’ voor Jaap Reesema. Het gaat over de tijd dat Jaap zich niet comfortabel voelde in zijn lichaam door zijn overgewicht. In het programma vertelde hij dat hij ooit een gouden pak droeg tijdens een belangrijk optreden, vandaar de titel 'Jasje van goud.' Bekijk het fragment van Beste Zangers hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Beste Zangers: Jaap Reesema blaast iedereen omver tijdens saxofoon-concert Bekijk deze video » Jan Smit uit kritiek op 'simpele' outfit Claudia de Breij: "Dit is niet voor tv toch?" (Beste Zangers) Bekijk deze video »
TV :
Beste Zangers: bekijk optreden van Claudia de Breij met 'Jasje van goud'

Actuele video's

Meer actuele video's