Video: Zes gewonden na botsing met stadsbus en bushalte in centrum Den Bosch

Video: Zes gewonden na botsing met stadsbus en bushalte in centrum Den Bosch

Zaterdag 10 september 2022 om 17:28

Een stadsbus heeft zaterdagmiddag in het centrum van Den Bosch een bushalte geraakt. Zes mensen die stonden te wachten bij de halte raakten gewond. Omroep Brabant meldt dat de slachtoffers onder meer gewond zijn geraakt door rondvliegend glas.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Zes gewonden</em> na botsing met stadsbus en bushalte in centrum <em>Den Bosch</em> Een stadsbus heeft zaterdagmiddag in het centrum van Den Bosch een bushalte geraakt. Zes mensen die stonden te wachten bij de halte raakten gewond. Omroep Brabant meldt dat de slachtoffers onder meer gewond zijn geraakt door rondvliegend glas. Tekst gaat verder onder de video. ZiekenhuisHet ongeluk gebeurde in de straat Achter Het Wild Varken in het centrum van Den Bosch. Van de zes gewonden zijn er vier naar het ziekenhuis gebracht. De overige twee zijn ter plaatse in een ambulance geholpen. De passagiers in de bus en de chauffeur bleven ongedeerd. Omdat er volgens de politie geen opzet in het spel was, wordt er geen verder onderzoek gedaan. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Wilfred Genee maakt zich zorgen om Wesley Sneijder: "Hij is met de bus gekomen" Bekijk deze video » Video: bussen vallen massaal uit tijdens staking streekvervoer Bekijk deze video »
Nieuws :

Ziekenhuis
Het ongeluk gebeurde in de straat Achter Het Wild Varken in het centrum van Den Bosch. Van de zes gewonden zijn er vier naar het ziekenhuis gebracht. De overige twee zijn ter plaatse in een ambulance geholpen. De passagiers in de bus en de chauffeur bleven ongedeerd. Omdat er volgens de politie geen opzet in het spel was, wordt er geen verder onderzoek gedaan.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's