US Open: samenvatting Peers/Sanders - Roger-Vasselin/Flipkens (finale)

US Open: samenvatting Peers/Sanders - Roger-Vasselin/Flipkens (finale)

Zaterdag 10 september 2022 om 22:09

Kirsten Flipkens heeft samen met Edouard Roger-Vasselin de finale in het gemengd dubbelspel verloren op de US Open. De Belgisch-Franse tandem moest het onderspit delven tegen het Australische duo Storm Sanders/John Peers (4-6, 6-4 en 10-7).

US Open: samenvatting Peers/Sanders - Roger-Vasselin/Flipkens <em>(finale)</em> Kirsten Flipkens heeft samen met Edouard Roger-Vasselin de finale in het gemengd dubbelspel verloren op de US Open. De Belgisch-Franse tandem moest het onderspit delven tegen het Australische duo Storm Sanders/John Peers (4-6, 6-4 en 10-7). De US Open 2022 is van maandag 29 augustus tot en met zondag 11 september dagelijks live te zien op Eurosport 1. Online zie je het toernooi bij discovery+. Samenvattingen en hoogtepunten vind je in het US Open-dossier op Gids.tv. Bekijk ook US Open: woeste Kyrgios slaat twee rackets kapot na verlies in kwartfinale Bekijk deze video » US Open: samenvatting Carlos Alcaraz - Jannik Sinner (kwartfinale) Bekijk deze video »
Tennis :
US Open: samenvatting Peers/Sanders - Roger-Vasselin/Flipkens (finale)

De US Open 2022 is van maandag 29 augustus tot en met zondag 11 september dagelijks live te zien op Eurosport 1. Online zie je het toernooi bij discovery+. Samenvattingen en hoogtepunten vind je in het US Open-dossier op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's