Trailer: documentaire The Queen: een leven lang op de troon zondag te zien bij Net5

Trailer: documentaire The Queen: een leven lang op de troon zondag te zien bij Net5

Zondag 11 september 2022 om 13:55

Ter nagedachtenis aan Queen Elizabeth II zendt Net5 vanavond de documentaire The Queen: een leven lang op de troon uit. De Britse koningin overleed afgelopen donderdag op 96-jarige leeftijd in haar Schotse kasteel Balmoral. Deze docu vertelt het indrukwekkende levensverhaal van de iconische en langst regerende vorstin van het Verenigd Koninkrijk en staat stil bij de grote uitdagingen die op haar pad kwamen. Bekijk de trailer hieronder.

De documentaire The Queen: een leven lang op de troon is zondag 11 september om 21.35 uur te zien op Net5. Na afloop kun je de docu The Queen: een leven lang op de troon terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Trailer: documentaire <em>The Queen: een leven lang op de troon</em> zondag te zien bij Net5 Ter nagedachtenis aan Queen Elizabeth II zendt Net5 vanavond de documentaire The Queen: een leven lang op de troon uit. De Britse koningin overleed afgelopen donderdag op 96-jarige leeftijd in haar Schotse kasteel Balmoral. Deze docu vertelt het indrukwekkende levensverhaal van de iconische en langst regerende vorstin van het Verenigd Koninkrijk en staat stil bij de grote uitdagingen die op haar pad kwamen. Bekijk de trailer hieronder. De documentaire The Queen: een leven lang op de troon is zondag 11 september om 21.35 uur te zien op Net5. Na afloop kun je de docu The Queen: een leven lang op de troon terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Khalid & Sophie gemist? Zorgen over gezondheid Queen Elizabeth nemen toe Bekijk deze video » Op1 gemist? Britse koningin Elizabeth II was groot fan van André Rieu Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's