The Queen: een leven lang op de troon gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Queen: een leven lang op de troon gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Queen: een leven lang op de troon gemist? Bekijk hier de hele uitzending Ter nagedachtenis aan Queen Elizabeth II zendt Net5 vanavond de documentaire The Queen: een leven lang op de troon uit. De Britse koningin overleed donderdag 8 september op 96-jarige leeftijd in haar Schotse kasteel Balmoral. The Queen: een leven lang op de troon vertelt het indrukwekkende levensverhaal van de iconische en langst regerende vorstin van het Verenigd Koninkrijk en staat stil bij de grote uitdagingen die op haar pad kwamen. Alle fragmenten uit deze uitzending Trailer: documentaire The Queen: een leven lang op de troon zondag te zien bij Net5 Bekijk deze video » PhilipZeventig jaar lang vormde koningin Elizabeth een stabiele factor in een maatschappij die veel veranderingen doormaakte. Ook in haar privéleven stond de koningin vaak voor moeilijke dilemma's. Prins Philip was haar steun en toeverlaat. Alleen werd hij niet met open armen ontvangen door de koninklijke familie. De twee waren zo verliefd op elkaar dat het ze niet weerhield om te trouwen. De bijzondere liefdesband tussen deze twee wordt uitgebreid besproken. SchandalenRoyaltyverslaggever Sam Hoevenaar vertelt over de uitdagingen die koningin Elizabeth voor haar kiezen kreeg en hoe ze haar verschillende rollen combineerde. Correspondent Lia van Bekhoven vertelt hoe de koningin over Camilla dacht. Ze zag haar als de vrouw die het huwelijk van haar oudste zoon opgeblazen had. De laatste jaren was Camilla bij alle belangrijke momenten en is nu, met goedkeuring van Elizabeth, als vrouw van koning Charles, koningin-gemalin. Ook wordt in deze documentaire teruggeblikt op de schandalen van prins Andrew en het vertrek van prins Harry en Meghan. Bekijk ook Zien: zo werd overlijden Queen Elizabeth II aangekondigd op de BBC Bekijk deze video » Koningin Máxima herdenkt Queen Elizabeth II: "Haar voorbeeld volgen" (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Zondag 11 september 2022 om 22:19

Ter nagedachtenis aan Queen Elizabeth II zendt Net5 vanavond de documentaire The Queen: een leven lang op de troon uit. De Britse koningin overleed donderdag 8 september op 96-jarige leeftijd in haar Schotse kasteel Balmoral. The Queen: een leven lang op de troon vertelt het indrukwekkende levensverhaal van de iconische en langst regerende vorstin van het Verenigd Koninkrijk en staat stil bij de grote uitdagingen die op haar pad kwamen.

Philip
Zeventig jaar lang vormde koningin Elizabeth een stabiele factor in een maatschappij die veel veranderingen doormaakte. Ook in haar privéleven stond de koningin vaak voor moeilijke dilemma's. Prins Philip was haar steun en toeverlaat. Alleen werd hij niet met open armen ontvangen door de koninklijke familie. De twee waren zo verliefd op elkaar dat het ze niet weerhield om te trouwen. De bijzondere liefdesband tussen deze twee wordt uitgebreid besproken.

Schandalen
Royaltyverslaggever Sam Hoevenaar vertelt over de uitdagingen die koningin Elizabeth voor haar kiezen kreeg en hoe ze haar verschillende rollen combineerde. Correspondent Lia van Bekhoven vertelt hoe de koningin over Camilla dacht. Ze zag haar als de vrouw die het huwelijk van haar oudste zoon opgeblazen had. De laatste jaren was Camilla bij alle belangrijke momenten en is nu, met goedkeuring van Elizabeth, als vrouw van koning Charles, koningin-gemalin. Ook wordt in deze documentaire teruggeblikt op de schandalen van prins Andrew en het vertrek van prins Harry en Meghan.

Actuele video's

Meer actuele video's