Zien: Realityster Roy Donders en Michelle in verwachting van eerste kindje

Zien: Realityster Roy Donders en Michelle in verwachting van eerste kindje

Zondag 11 september 2022 om 19:25

Roy Donders is dolgelukkig met zijn vriendin Michelle, na een aantal maanden woont het stel al samen. Vandaag deelt de Brabantse realityster groot nieuws: Roy en Michelle zijn namelijk in verwachting van hun eerste kindje.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Realityster <em>Roy Donders</em> en <em>Michelle</em> in verwachting van <em>eerste kindje</em> Roy Donders is dolgelukkig met zijn vriendin Michelle, na een aantal maanden woont het stel al samen. Vandaag deelt de Brabantse realityster groot nieuws: Roy en Michelle zijn namelijk in verwachting van hun eerste kindje. Tekst gaat verder onder de video. Roy DondersHoewel Roy eerder op mannen viel, is hij zo’n halfjaar geleden toch gevallen voor de prachtige Michelle. Het stel wachtte maar liefst twee maanden om het grote nieuws aan hun omgeving te vertellen. Nu is het stel in verwachting van hun eerste kindje. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :

Roy Donders
Hoewel Roy eerder op mannen viel, is hij zo’n halfjaar geleden toch gevallen voor de prachtige Michelle. Het stel wachtte maar liefst twee maanden om het grote nieuws aan hun omgeving te vertellen. Nu is het stel in verwachting van hun eerste kindje.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's