Finale US Open Alcaraz - Ruud: bekijk de samenvatting

Finale US Open Alcaraz - Ruud: bekijk de samenvatting

Maandag 12 september 2022 om 09:09

De pas 19-jarige Carlos Alcaraz heeft nu al zijn eerste grand slam-titel binnen: in de finale van de US Open was hij zondagavond te sterk voor Casper Ruud. Het werd 6-4, 2-6, 7-6 en 6-3 voor de Spanjaard, die zich met deze winst ook direct tot de nieuwe nummer één van de wereld troonde.

Bekijk de samenvatting van de US Open-finale tussen Alcaraz en Ruud hieronder en bekijk ook de persconferentie van Alcaraz na afloop

Finale US Open <em>Alcaraz - Ruud</em>: bekijk de samenvatting De pas 19-jarige Carlos Alcaraz heeft nu al zijn eerste grand slam-titel binnen: in de finale van de US Open was hij zondagavond te sterk voor Casper Ruud. Het werd 6-4, 2-6, 7-6 en 6-3 voor de Spanjaard, die zich met deze winst ook direct tot de nieuwe nummer één van de wereld troonde. Bekijk de samenvatting van de US Open-finale tussen Alcaraz en Ruud hieronder en bekijk ook de persconferentie van Alcaraz na afloop Bekijk ook US Open: woeste Kyrgios slaat twee rackets kapot na verlies in kwartfinale Bekijk deze video » US Open: samenvatting Peers/Sanders - Roger-Vasselin/Flipkens (finale) Bekijk deze video » Video: Carlos Alcaraz reageert op winnen US Open Bekijk deze video »
Tennis :
Finale US Open Alcaraz - Ruud: bekijk de samenvatting

Actuele video's

Meer actuele video's