Viert de romantiek vanavond in Lang Leve de Liefde hoogtij of niet? (video)

Viert de romantiek vanavond in Lang Leve de Liefde hoogtij of niet? (video)

Maandag 12 september 2022 om 16:29

De vrijgezellen van vanavond in Lang Leve de Liefde zijn qua romantiek geen match. Terwijl er vele kaarsjes worden aangestoken, wellicht om de sfeer te verhogen, blijkt dat de één romantiek een goede grap vindt en de ander niet zonder kan. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

Viert de romantiek vanavond in <em>Lang Leve de Liefde</em> hoogtij of niet? (video) De vrijgezellen van vanavond in Lang Leve de Liefde zijn qua romantiek geen match. Terwijl er vele kaarsjes worden aangestoken, wellicht om de sfeer te verhogen, blijkt dat de één romantiek een goede grap vindt en de ander niet zonder kan. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Zien: Mohammed walgt van avondeten in Lang Leve de Liefde en beledigt zijn date Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Theo snapt er echt helemaal niks van en stelt geen enkele vraag Bekijk deze video »

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's