Johan Derksen haalt uit naar RTL na cancelen Gerard Joling: "Heel hypocriet"

Johan Derksen haalt uit naar RTL na cancelen Gerard Joling: "Heel hypocriet"

Dinsdag 13 september 2022 om 08:37

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 12 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> haalt uit naar RTL na cancelen <em>Gerard Joling</em>: &quot;Heel hypocriet&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 12 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Het wokisme heeft inmiddels ook toegeslagen bij RTL, want het nieuwe programma van Gerard Joling - Joling en de Buitenlanders - is gecanceld nu Sylvana Simons en de woke-gemeenschap hier vraagtekens bij hebben geplaatst. Joling schreef tot een tijdje terug namelijk columns waarin hij kritisch was op van alles en nog wat; zo was hij onder meer bang dat er meer moskeeën in Nederland zouden komen dan kerken. Johan Derksen vindt het "heel hypocriet" dat RTL nu ineens roept dat het team achter het programma niet divers genoeg was. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Het wokisme heeft inmiddels ook toegeslagen bij RTL, want het nieuwe programma van Gerard Joling - Joling en de Buitenlanders - is gecanceld nu Sylvana Simons en de woke-gemeenschap hier vraagtekens bij hebben geplaatst. Joling schreef tot een tijdje terug namelijk columns waarin hij kritisch was op van alles en nog wat; zo was hij onder meer bang dat er meer moskeeën in Nederland zouden komen dan kerken. Johan Derksen vindt het "heel hypocriet" dat RTL nu ineens roept dat het team achter het programma niet divers genoeg was.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's