Özcan Akyol over deelname Vier handen op één buik: "Moest er goed over nadenken"

Özcan Akyol over deelname Vier handen op één buik: "Moest er goed over nadenken"

Dinsdag 13 september 2022 om 12:29

Dit seizoen biedt bekende vader Özcan Akyol een helpende hand in Vier handen op één buik. Dit doet hij samen met zijn vrouw Anna. Dinsdag 13 september is hij bij Koffietijd te gast om over hun deelname aan het programma te praten. Akyol laat weten dat hij wel even over deze programmadeelname moest nadenken. Bekijk het fragment hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Özcan Akyol</em> over deelname <em>Vier handen op één buik</em>: &quot;Moest er goed over nadenken&quot; Dit seizoen biedt bekende vader Özcan Akyol een helpende hand in Vier handen op één buik. Dit doet hij samen met zijn vrouw Anna. Dinsdag 13 september is hij bij Koffietijd te gast om over hun deelname aan het programma te praten. Akyol laat weten dat hij wel even over deze programmadeelname moest nadenken. Bekijk het fragment hieronder. Lees verder onder de video. "Ze is zelf nog een kind"Anna en Akyol hebben samen twee kinderen. Zoon Baran van 4 en dochter Mia van 6 jaar. Ze staan in Vier handen op één buik een 19-jarige moeder bij: "Ze is zelf bijna nog een kind", zegt Anna. Zelf was Anna in de dertig toen ze kinderen kreeg. Binnenkort zijn Akyol en Anna te zien als koppel in het tv programma Vier handen op 1 Buik, bekijk alvast wat beelden hierboven. Vier handen op één buik is elke dinsdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Vier handen op één buik terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Nieuw seizoen Vier handen op één buik vanaf 30 augustus: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
TV :
Özcan Akyol over deelname Vier handen op één buik: "Moest er goed over nadenken"

"Ze is zelf nog een kind"
Anna en Akyol hebben samen twee kinderen. Zoon Baran van 4 en dochter Mia van 6 jaar. Ze staan in Vier handen op één buik een 19-jarige moeder bij: "Ze is zelf bijna nog een kind", zegt Anna. Zelf was Anna in de dertig toen ze kinderen kreeg. Binnenkort zijn Akyol en Anna te zien als koppel in het tv programma Vier handen op 1 Buik, bekijk alvast wat beelden hierboven.

Vier handen op één buik is elke dinsdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Vier handen op één buik terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's