Hart van Nederland: energiebedrijf Vattenfall heeft geen antwoorden voor wanhopige bakker

Hart van Nederland: energiebedrijf Vattenfall heeft geen antwoorden voor wanhopige bakker

Woensdag 14 september 2022 om 22:55

Bakker Jack van Roon is vandaag naar Den Haag getogen om zijn zegje te kunnen doen. Geëmotioneerd confronteert hij de woordvoerder van energiereus Vattenfall: "Drie jaar wachttijd om van gas over te gaan naar electra. We kunnen niet eens verduurzamen!" De woordvoerder is sprakeloos: "Ja, daar heb ik nu even het antwoord niet op."

<em>Hart van Nederland</em>: energiebedrijf <em>Vattenfall</em> heeft geen antwoorden voor wanhopige <em>bakker</em> Bakker Jack van Roon is vandaag naar Den Haag getogen om zijn zegje te kunnen doen. Geëmotioneerd confronteert hij de woordvoerder van energiereus Vattenfall: "Drie jaar wachttijd om van gas over te gaan naar electra. We kunnen niet eens verduurzamen!" De woordvoerder is sprakeloos: "Ja, daar heb ik nu even het antwoord niet op." Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: 'Helft van alle bakkers verdwijnt na 1 januari vanwege energiecrisis' Bekijk deze video » André van Duin geniet van instortende taarten bij Heel Holland Bakt: "Mooier kan niet!" Bekijk deze video »
Nieuws :

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's