Arjen Lubach zag Willem-Alexander op eerste rij bij afscheid Queen: 'Fuck you België!'

Arjen Lubach zag Willem-Alexander op eerste rij bij afscheid Queen: 'Fuck you België!'

Maandag 19 september 2022 om 22:59

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 19 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Arjen Lubach zag <em>Willem-Alexander</em> op eerste rij bij afscheid Queen: 'Fuck you België!' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 19 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Koningin Elizabeth is vandaag begraven. Er waren meer dan 2 miljoen mensen aanwezig in Londen, onder wie onze koninklijke familie. En ja: we zaten op de eerste rij, tot grote verbazing van menig koningshuisdeskundige. 'Fuck you, België!' Morgen heeft de koning trouwens alweer een andere klus, want dan is het Prinsjesdag. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Arjen Lubach zag Willem-Alexander op eerste rij bij afscheid Queen: 'Fuck you België!'

Koningin Elizabeth is vandaag begraven. Er waren meer dan 2 miljoen mensen aanwezig in Londen, onder wie onze koninklijke familie. En ja: we zaten op de eerste rij, tot grote verbazing van menig koningshuisdeskundige. 'Fuck you, België!' Morgen heeft de koning trouwens alweer een andere klus, want dan is het Prinsjesdag.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's