Linda de Mol wijst in editorial naar anderen: "Gevoel alsof er iets geknakt is bij haar" (video)

Linda de Mol wijst in editorial naar anderen: "Gevoel alsof er iets geknakt is bij haar" (video)

Dinsdag 20 september 2022 om 19:44

In de editiorial van Linda de Mol krijgen we een inkijkje in het leven van de presentatrice nadat het schandaal rondom haar ex, Jeroen Rietbergen naar buiten kwam. Gisteren werden er fragmenten gedeeld, maar vandaag kunnen we haar hele verhaal lezen.

<em>Linda de Mol</em> wijst in <em>editorial</em> naar anderen: &quot;Gevoel alsof er iets geknakt is bij haar&quot; (video) In de editiorial van Linda de Mol krijgen we een inkijkje in het leven van de presentatrice nadat het schandaal rondom haar ex, Jeroen Rietbergen naar buiten kwam. Gisteren werden er fragmenten gedeeld, maar vandaag kunnen we haar hele verhaal lezen. AntwoordenIn de editorial geeft ze antwoord op de vraag of ze nog samen is met Jeroen, over wat de toekomst haar mogelijk gaat brengen en krijgen we meer duidelijkheid over Jeroens verslaving. Haar verhaal is maar liefst zeven pagina's lang. Toch zorgt het stuk ook voor vraagtekens en dan vooral in het laatste gedeelte waarin ze schrijft over andere partijen: "Ik heb het gevoel dat er iets geknakt is bij haar. Eigenlijk doet ze dit nooit, wijzen naar andere media", aldus aran Bade. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.
TV :
Linda de Mol wijst in editorial naar anderen: "Gevoel alsof er iets geknakt is bij haar" (video)

Antwoorden
In de editorial geeft ze antwoord op de vraag of ze nog samen is met Jeroen, over wat de toekomst haar mogelijk gaat brengen en krijgen we meer duidelijkheid over Jeroens verslaving. Haar verhaal is maar liefst zeven pagina's lang. Toch zorgt het stuk ook voor vraagtekens en dan vooral in het laatste gedeelte waarin ze schrijft over andere partijen: "Ik heb het gevoel dat er iets geknakt is bij haar. Eigenlijk doet ze dit nooit, wijzen naar andere media", aldus aran Bade.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's