HLF8: zijn pandjeshuizen de oplossing voor financiële problemen?

HLF8: zijn pandjeshuizen de oplossing voor financiële problemen?

Woensdag 21 september 2022 om 20:46

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 21 september. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

<em>HLF8</em>: zijn <em>pandjeshuizen</em> de oplossing voor <em>financiële problemen</em>? Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 21 september. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. In HLF8 ging verslaggever Joya de Boer in Arnhem langs bij pandjeshuizen. Steeds meer mensen brengen allerhande spullen daarheen om cash aan het eind van de maand te kunnen krijgen. Anjo de Haas is de schaamte voorbij en vertelt wat het met hem doet om op deze manier weer financiële ruimte te krijgen. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

In HLF8 ging verslaggever Joya de Boer in Arnhem langs bij pandjeshuizen. Steeds meer mensen brengen allerhande spullen daarheen om cash aan het eind van de maand te kunnen krijgen. Anjo de Haas is de schaamte voorbij en vertelt wat het met hem doet om op deze manier weer financiële ruimte te krijgen.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's