Johan Derksen bagatelliseert liquidatie-opmerking over Thierry Baudet: "Elimineren"

Johan Derksen bagatelliseert liquidatie-opmerking over Thierry Baudet: "Elimineren"

Donderdag 22 september 2022 om 08:55

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 21 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> bagatelliseert liquidatie-opmerking over <em>Thierry Baudet</em>: &quot;Elimineren&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 21 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Er ontstond woensdagavond meteen weer commotie rond Johan Derksen nadat hij had geroepen dat ze Thierry Baudet moeten "liquideren". Forum voor Democratie bereidde meteen een aangifte voor, maar in Vandaag Inside bagatelliseerde Derksen zijn uitspraak; hij doelde op "elimineren" in plaats van "liquideren" en vindt vooral dat Baudet zijn lidmaatschap van de Tweede Kamer moet worden ontnomen. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Er ontstond woensdagavond meteen weer commotie rond Johan Derksen nadat hij had geroepen dat ze Thierry Baudet moeten "liquideren". Forum voor Democratie bereidde meteen een aangifte voor, maar in Vandaag Inside bagatelliseerde Derksen zijn uitspraak; hij doelde op "elimineren" in plaats van "liquideren" en vindt vooral dat Baudet zijn lidmaatschap van de Tweede Kamer moet worden ontnomen.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's