Marc van Ranst in Vandaag Inside: ‘Als het Omikron blijft, maak ik me geen zorgen’

Marc van Ranst in Vandaag Inside: ‘Als het Omikron blijft, maak ik me geen zorgen’

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 28 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Marc van Ranst was woensdag te gast in Vandaag Inside en na de uitzending praat hij even na met presentator Wilfred Genee. Natuurlijk praten ze nog even over het coronavirus. Bestaat er een kans dat er straks weer een lockdown komt? “Wanneer het Omikron blijft, dan maak ik me geen grote zorgen”, aldus de Vlaamse viroloog. Mocht er weer een nieuwe variant komen, dan wordt het wellicht een ander verhaal…

Marc van Ranst in <em>Vandaag Inside</em>: ‘Als het Omikron blijft, maak ik me geen zorgen’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 28 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Marc van Ranst was woensdag te gast in Vandaag Inside en na de uitzending praat hij even na met presentator Wilfred Genee. Natuurlijk praten ze nog even over het coronavirus. Bestaat er een kans dat er straks weer een lockdown komt? “Wanneer het Omikron blijft, dan maak ik me geen grote zorgen”, aldus de Vlaamse viroloog. Mocht er weer een nieuwe variant komen, dan wordt het wellicht een ander verhaal… Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV