De vuilste jobs van Nederland: schoonmaker met smetvrees heeft het zwaar

De vuilste jobs van Nederland: schoonmaker met smetvrees heeft het zwaar

In De vuilste jobs van Nederland is te zien hoe schoonmakers in diverse branches de meest smerige klusjes doen. Een van de schoonmakers heeft het zwaar, je zou het niet verwachten bij dit werk maar hij heeft smetvrees. “Ik hou hier niet zo van. Vrienden van mij snappen ook niet dat ik dit werk doe. Ik ga al over mijn nek als ik op een naaktslak sta.”

Bekijk de beelden van De vuilste jobs van Nederland hieronder.

De vuilste jobs van Nederland is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van De vuilste jobs van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

<em>De vuilste jobs van Nederland</em>: schoonmaker met smetvrees heeft het zwaar In De vuilste jobs van Nederland is te zien hoe schoonmakers in diverse branches de meest smerige klusjes doen. Een van de schoonmakers heeft het zwaar, je zou het niet verwachten bij dit werk maar hij heeft smetvrees. “Ik hou hier niet zo van. Vrienden van mij snappen ook niet dat ik dit werk doe. Ik ga al over mijn nek als ik op een naaktslak sta.” Bekijk de beelden van De vuilste jobs van Nederland hieronder. De vuilste jobs van Nederland is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van De vuilste jobs van Nederland terugkijken bij Gids.tv. De vuilste jobs van Nederland: rioolreiniger Roland helpt Luciano de viezigheid in Bekijk deze video » De vuilste jobs van Nederland: mishandelde Frans ziet kamer vol bloedsporen Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV