Ernst Kuipers over ministerschap: 'Ik vind het prachtig om te doen' (video)

Ernst Kuipers over ministerschap: 'Ik vind het prachtig om te doen' (video)

<em>Ernst Kuipers</em> over ministerschap: 'Ik vind het prachtig om te doen' (video) Minister Kuipers van Volksgezondheid, Welzijn en Sport was maandag te gast in Tijd Voor MAX. Eerder interviewde presentator Carrie ten Napel Kuipers toen hij nog geen minister was. In de uitzending van vandaag blikte Kuipers terug op zijn eerste tijd als minister: 'Het is prachtig om te doen.' Bekijk de video van Tijd Voor MAX hierboven. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Tijd Voor MAX terugkijken bij Gids.tv. Mart de Kruif in Tijd voor Max over inzetten van kernwapens door Rusland Bekijk deze video » Tim Trooster in Tijd voor Max over de strijd tegen eenzaamheid bij ouderen Bekijk deze video » Patrick Nederkoorn in Tijd voor Max: we moeten vluchten naar Duitsland zodra zeespiegel stijgt Bekijk deze video »
Politiek :
Ernst Kuipers over ministerschap: 'Ik vind het prachtig om te doen' (video)

Minister Kuipers van Volksgezondheid, Welzijn en Sport was maandag te gast in Tijd Voor MAX. Eerder interviewde presentator Carrie ten Napel Kuipers toen hij nog geen minister was. In de uitzending van vandaag blikte Kuipers terug op zijn eerste tijd als minister: 'Het is prachtig om te doen.'

Bekijk de video van Tijd Voor MAX hierboven. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Tijd Voor MAX terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV