Video: meer informatie over nieuwe liefde Leontine Ruiters

Video: meer informatie over nieuwe liefde Leontine Ruiters

Dinsdag 4 oktober 2022 om 19:58

Leontine Ruiters heeft opnieuw de liefde gevonden na haar breuk met Marco Borsato. Het gaat hierbij om multimiljonair John Huibert waar ze het erg gezellig mee heeft. Wie is deze John nu precies?

Video: meer informatie over nieuwe liefde <em>Leontine Ruiters</em> Leontine Ruiters heeft opnieuw de liefde gevonden na haar breuk met Marco Borsato. Het gaat hierbij om multimiljonair John Huibert waar ze het erg gezellig mee heeft. Wie is deze John nu precies? ToevalJohn bevestigt de prille liefde met Leontine nu zelf ook: "We hebben elkaar via een wederzijdse vriendin toevallig ontmoet." Hij vindt het eigenlijk maar niks dat dit geheim nu op straat ligt en de showbizz binnen mum van tijd op zijn stoep staan, maar tijdens een feestje is het misgegaan en is het geheim uitgekomen. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.
TV :
Video: meer informatie over nieuwe liefde Leontine Ruiters

Toeval
John bevestigt de prille liefde met Leontine nu zelf ook: "We hebben elkaar via een wederzijdse vriendin toevallig ontmoet." Hij vindt het eigenlijk maar niks dat dit geheim nu op straat ligt en de showbizz binnen mum van tijd op zijn stoep staan, maar tijdens een feestje is het misgegaan en is het geheim uitgekomen.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's