Zien: Linda Verriet stuit op irritante Rutger Bregman, "ik wil mijn verhaal even afmaken"

Zien: Linda Verriet stuit op irritante Rutger Bregman, "ik wil mijn verhaal even afmaken"

Woensdag 5 oktober 2022 om 08:46

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 4 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Zien: <em>Linda Verriet</em> stuit op irritante <em>Rutger Bregman</em>, &quot;ik wil mijn verhaal even afmaken&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 4 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Een discussie over de varkenssector in Nederland werd - vooral door toedoen van een tamelijk irritante Rutger Bregman - een onaangename aangelegenheid in Op1. Veganist Bregman zit er met een duidelijke agenda en strooit met frames en cijfers. Dit gaat Linda Verriet, voorzitter van de Producenten Organisatie Varkenshouderij, behoorlijk tegenstaan. "Dat vind ik echt heel vervelend," aldus Verriet. Als zij met een betoog is en Bregman er opnieuw doorheen begint te kakelen, is voor haar de maat vol: "Ik wil mijn verhaal ook even afmaken." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Linda Verriet stuit op irritante Rutger Bregman, "ik wil mijn verhaal even afmaken"

Een discussie over de varkenssector in Nederland werd - vooral door toedoen van een tamelijk irritante Rutger Bregman - een onaangename aangelegenheid in Op1. Veganist Bregman zit er met een duidelijke agenda en strooit met frames en cijfers. Dit gaat Linda Verriet, voorzitter van de Producenten Organisatie Varkenshouderij, behoorlijk tegenstaan. "Dat vind ik echt heel vervelend," aldus Verriet. Als zij met een betoog is en Bregman er opnieuw doorheen begint te kakelen, is voor haar de maat vol: "Ik wil mijn verhaal ook even afmaken."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's