Arjen Lubach duikt in Iraanse geschiedenis: "Als Oranjes ermee bevriend zijn deugt er iets niet"

Arjen Lubach duikt in Iraanse geschiedenis: "Als Oranjes ermee bevriend zijn deugt er iets niet"

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van donderdag 29 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>Arjen Lubach</em> duikt in Iraanse geschiedenis: &quot;Als Oranjes ermee bevriend zijn deugt er iets niet&quot; Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van donderdag 29 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Iran wordt de laatste weken geteisterd door grote onrust. Inwoners gaan massaal de straat op om te demonstreren nadat een vrouw werd opgepakt en overleed vanwege het niet correct dragen van haar hoofddoek. Reden voor Arjen Lubach om eens in de geschiedenis van het grote land in het Midden-Oosten te duiken. Wat blijkt? Nog niet zo lang geleden was Iran goed bevriend met het Westen en ging Beatrix zelfs op staatsbezoek. Alle alarmbellen gaan af bij Lubach: "Als de Oranjes ermee bevriend zijn deugt er waarschijnlijk iets niet." Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Arjen Lubach duikt in Iraanse geschiedenis: "Als Oranjes ermee bevriend zijn deugt er iets niet"

Iran wordt de laatste weken geteisterd door grote onrust. Inwoners gaan massaal de straat op om te demonstreren nadat een vrouw werd opgepakt en overleed vanwege het niet correct dragen van haar hoofddoek. Reden voor Arjen Lubach om eens in de geschiedenis van het grote land in het Midden-Oosten te duiken. Wat blijkt? Nog niet zo lang geleden was Iran goed bevriend met het Westen en ging Beatrix zelfs op staatsbezoek. Alle alarmbellen gaan af bij Lubach: "Als de Oranjes ermee bevriend zijn deugt er waarschijnlijk iets niet."

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV