Intratuin Duiven: Drukte bij opening grootste kerstshow van Nederland (video)

Intratuin Duiven: Drukte bij opening grootste kerstshow van Nederland (video)

Zaterdag 8 oktober 2022 om 15:56

Nog maar 78 nachtjes slapen en dan is het weer kerst! Intratuin Duiven heeft daarom zaterdagochtend de poorten van de grootste kerstshow van Nederland weer geopend. Kerstfanaten stonden om 09.00 uur klaar om de versiering en verlichting te bewonderen en in te slaan.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Intratuin Duiven</em>: Drukte bij opening grootste <em>kerstshow</em> van Nederland (video) Nog maar 78 nachtjes slapen en dan is het weer kerst! Intratuin Duiven heeft daarom zaterdagochtend de poorten van de grootste kerstshow van Nederland weer geopend. Kerstfanaten stonden om 09.00 uur klaar om de versiering en verlichting te bewonderen en in te slaan. Tekst gaat verder onder de video. 17.000 vierkante meterKerstbomen, kerstdorpjes en verlichting: alle items die je kunt bedenken zijn te vinden in de ruim 17.000 vierkante meter grote kerstshow. "December duurt nog even, maar we willen alvast kijken wat voor kleur kerstballen we willen", aldus een vrouw in de rij bij de ingang. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Kerstpakketten aangepast door energiecrisis: dekens, lampjes op batterij (video) Bekijk deze video » Kerstfilm Falling For Christmas vanaf 10 november bij Netflix: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Amusement :

17.000 vierkante meter
Kerstbomen, kerstdorpjes en verlichting: alle items die je kunt bedenken zijn te vinden in de ruim 17.000 vierkante meter grote kerstshow. "December duurt nog even, maar we willen alvast kijken wat voor kleur kerstballen we willen", aldus een vrouw in de rij bij de ingang.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's