Zien: Enorme drukte bij Max Verstappen-fanshop na behalen tweede wereldkampioenschap

Zien: Enorme drukte bij Max Verstappen-fanshop na behalen tweede wereldkampioenschap

Zondag 9 oktober 2022 om 22:47

Zien: Enorme drukte bij <em>Max Verstappen-fanshop</em> na behalen tweede <em>wereldkampioenschap</em> Donkergrijze shirts met de tekst 'Max Verstappen World Champion 2022' gaan momenteel als zoete broodjes over de toonbank in de Max Verstappen Shop in het Limburgse Swalmen. De zaak werd enigszins overvallen door de toestroom van vele honderden klanten die allemaal merchandise van de wereldkampioen wilden aanschaffen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Formule 1: Samenvatting GP van Japan 2022 Bekijk deze video » Max Verstappen reageert op binnenhalen wereldkampioenschap: "Ongelofelijk" Bekijk deze video »
Amusement :

Donkergrijze shirts met de tekst 'Max Verstappen World Champion 2022' gaan momenteel als zoete broodjes over de toonbank in de Max Verstappen Shop in het Limburgse Swalmen. De zaak werd enigszins overvallen door de toestroom van vele honderden klanten die allemaal merchandise van de wereldkampioen wilden aanschaffen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's