Moeder Lil Kleine: 'Meesterverhaspelaar Jaimie Vaes negeert haar zoon Lío' (video)

Moeder Lil Kleine: 'Meesterverhaspelaar Jaimie Vaes negeert haar zoon Lío' (video)

Dinsdag 11 oktober 2022 om 11:07

Babette Verhoef, de moeder van de redelijk verguisde rapper Lil Kleine, heeft op Instagram hard uitgehaald naar haar vormalige schoondochter Jaimie Vaes, die ze een meesterverhaspelaar noemt.

'Jaimie negeert haar zoontje'
Ze keek naar twee afleveringen van de realityserie Jaimie: In the Vaes Lane en daar viel haar iets op: 'Geen seconde kijkt ze haar kind aan, of neemt m even op schoot.' Ook vindt ze dat Lío, zoals het 3-jarige jongetje heet, door zijn moeder genegeerd wordt. Zou Babette ook begrijpen dat niet alles dat gebeurt ook daadwerkelijk in het programma te zien is?

Bekijk de video van Shownieuws, met daarin de opmerkelijke Instagrampost van de moeder van Lil Kleine, hieronder

Moeder Lil Kleine: 'Meesterverhaspelaar <em>Jaimie Vaes</em> negeert haar zoon Lío' (video) Babette Verhoef, de moeder van de redelijk verguisde rapper Lil Kleine, heeft op Instagram hard uitgehaald naar haar vormalige schoondochter Jaimie Vaes, die ze een meesterverhaspelaar noemt. 'Jaimie negeert haar zoontje'Ze keek naar twee afleveringen van de realityserie Jaimie: In the Vaes Lane en daar viel haar iets op: 'Geen seconde kijkt ze haar kind aan, of neemt m even op schoot.' Ook vindt ze dat Lío, zoals het 3-jarige jongetje heet, door zijn moeder genegeerd wordt. Zou Babette ook begrijpen dat niet alles dat gebeurt ook daadwerkelijk in het programma te zien is? Bekijk de video van Shownieuws, met daarin de opmerkelijke Instagrampost van de moeder van Lil Kleine, hieronder Bekijk ook Shownieuws: 'Lil Kleine en Glennis Grace hadden geen zin in onze vragen bij première Tino Martin' Bekijk deze video » Yvonne Coldeweijer: dit weet ik van Sarah Salah (Sarah2), de nieuwe vriendin van André Hazes (video) Bekijk deze video »
Show :

Actuele video's

Meer actuele video's